Despre noi

Experienta si activitatea noastra

Clientul este partenerul nostru!
De aceea succesul sau inseamna automat si succesul nostru!

1
Cand ne-am infiintat?
Magna Business Solutions este o societate înființată in anul 2009. Suntem deci o companie relativ tânără, dar cu o echipă bine pregătită cu o experienta in domeniu de peste 8 ani, ce a acumulat de-a lungul anilor de activitate in acest domeniu, aptitudini noi și pricepere necesare desfasurarii activitatii de consultanta.
2
Experienta echipei noastre
Intocmim proiecte de finantare inca de pe vremea programului SAPARD, iar o data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana in anul 2007, am lucrat pe o gama variata de programe de finantare in domenii precum: turism, energie regenerabila, agriculura, imm-uri, infrastructura, etc. pentru companii private si autoritati locale.
3
Viziune si valori
Prin consultanța oferită în domeniul accesarii programelor europene, echipa Magna Business Solutions urmărește să contribuie la deschiderea orizontului companiilor, în special a IMM-urilor, catre inovație și progres în domeniul lor de activitate și să le ofere, pe lângă accesul la experienta profesională relevantă, posibilitatea de a prospera în afaceri.
4
Cine ne recomanda?
Clientul este partenerul nostru. Ne dorim sa transformam alaturi de acesta ideile in afaceri de succes si ne mandrim atunci cand suntem recomandati pentru seriozitatea si calitatea serviciilor noastre. Referintele noastre sunt variate - de la autoritati locale si pana la numeroasele societati comerciale pentru care am obtinut finantari nerambursabile.
Contacteaza-ne! Transmite-ne ideea sau propunerea ta de proiect. Vom incerca sa identificam impreuna cea mai buna solutie de finantare!